Cocktailcatering 

Laat Bar Maatje de smaakmaker zijn van jouw volgende feest met onze uitgebreide cocktailcateringservices. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of andere speciale gelegenheid viert, wij brengen de magie van cocktails naar jouw locatie!

onze cateringservices

Mobiele bars

We brengen de bar naar jou toe! Onze stijlvolle mobiele bars zijn uitgerust met alles wat nodig is om de perfecte cocktail te bereiden, waar je evenement ook plaatsvindt. 

Professioneel team

Onze ervaren bartenders staan garant voor een vlekkeloze service. Van klassieke cocktails tot op maat gemaakte creaties, we zorgen ervoor dat elke gast wordt verwend met smaak.

Maatwerk

Geen twee evenementen zijn hetzelfde, en daarom bieden we maatwerkoplossingen. Bespreek je voorkeuren en thema's met ons, en we passen ons aan om aan jouw unieke visie te voldoen.

Premium ingrediënten

Bij Bar Maatje gebruiken we alleen de beste ingrediënten. Van verse vruchten tot hoogwaardige sterke dranken, we streven naar perfectie in elke slok.

hOE WERKT HET?

 1. consulatie

 We beginnen met een gedetailleerd gesprek om jouw visie, voorkeuren en verwachtingen te begrijpen. 

2. Menu-selectie

Ons team stelt een aangepast cocktailmenu op dat past bij de sfeer van jouw evenement.

3. Uitvoering

Op de dag van het evenement nemen wij alles in handen. Onze professionele bartenders zorgen voor een naadloze service, terwijl jij geniet van het feest.

Waarom bar maatje?

Wij gaan verder dan alleen het schenken van drankjes; we creëren een ervaring. Onze toewijding aan vakmanschap, creativiteit en klanttevredenheid onderscheidt ons als jouw ideale cocktailcateraar. 

Kies voor Bar Maatje en til jouw evenement naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw cocktailcatering op maat te bespreken.

Proost op een onvergetelijke ervaring met Bar Maatje!