Cocktails

Ontdek onze uitgebreide lijst met cocktailcreaties, van klassieke favorieten tot op maat gemaakte, signature cocktails. Onze drankjes worden bereid met de fijnste ingrediënten en met oog voor detail, zodat elk drankje een smaaksensatie is.

Pornstar Martini

De Pornstar Martini is een van de bekendste cocktails op dit moment! De smaak van passievrucht samengevoegd met een vleugje vanille, maakt deze cocktail een van de lekkerste.

Mojito

Een verfrissende cocktail met een licht zuurtje, De Mojito! Deze eeuwen oude cocktail is nog steeds een bekende door zijn unieke smaak.

Espresso Martini

Voor de echt koffie liefhebber! De Espresso Martini brengt koffie drinken naar een ander level. De combinatie van wodka met cafeïne, zal er voor zorgen dat je nog een lange tijd door kan!


Piña Colada 

Kokos, ananas en rum. De tropische combinatie genaamd Piña Colada! De romige cocktail, heerlijk voor bij het zonnetje. 

Amaretto Sour

Geen keuze kunnen maken tussen zoet of zuur? Deze cocktail is het allebei! De zoete smaak van Disaronno met een zure citroen afdronk. 

Tequila Sunrise

Dit drankje heeft zijn bekende naar te danken aan "The Rolling Stones"! Over de hele wereld werd dit drankje door de bandleden besteld. Jus d' orange tequila en grenadine maakt dit een heerlijk zomers drankje.

Old Fasioned

Dit is een drankje voor de echte gentleman. Een wat sterkere cocktail met bourben als de basis. 

Speciale aanvraag?

Deze cocktails zijn lang niet alle drankjes die wij serveren.
Voor alle andere verzoeken kan je contact opnemen.